Privacy statement

Privacy statement

Privacy en Cookies

null

De Senior Legal Counsel Academy respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de Senior Legal Counsel Academy. Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor zij zijn verwerkt.

Het NGB (Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen), het CPO (Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs) en Dialogue bieden de Senior Legal Counsel Academy gezamenlijk aan. Het CPO en Dialogue verzorgen gezamenlijk het onderwijsmanagement. Het CPO en Dialogue gaan zorgvuldig om met gegevens die bezoekers via de website achterlaten. Persoonlijke gegevens worden door het CPO en Dialogue zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden het CPO en Dialogue zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Meer informatie over de privacybescherming bij het CPO vindt u hier en bij Dialogue vindt u hier.

“Weten cookies wie ik ben?”
Nee! Je naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens weet een cookie niet. Ze onthouden alleen je voorkeuren en je interesses op basis van je surfgedrag.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat u de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over uw websitebezoek opgeslagen. Met het plaatsen van cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Door het gebruik van cookies kan een website u herkennen bij een volgend bezoek aan de website. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u niet telkens opnieuw wilt inloggen bij een nieuw bezoek aan de website.

Senior Legal Counsel Academy gebruikt verschillende soorten cookies

We maken onderscheid in functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kunt blijven op de website wanneer u dat wenst. Naast functionele cookies plaatsen we ook standaard analytische cookies. Dit is een voorbeeld van een niet-functionele cookie. Hij is namelijk niet nodig voor het goed laten functioneren van de website. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. Pas wanneer u akkoord gaat met het plaatsen van cookies, plaatsen we ook een aantal andere niet-functionele cookies. Deze hebben allemaal verschillende doeleinden, maar stellen ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Zo gebruiken we cookies om verbeteringen op onze website te testen, social media buttons te tonen of om relevante advertenties voor onze diensten te kunnen tonen op andere websites.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Functionele cookies zorgen ervoor dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website. Ook zorgen ze ervoor dat producten in je winkelmandje bewaard blijven wanneer je iets wilt kopen in onze webshop.

Cookies om bezoek te meten 

Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
  • Het bijhouden van de duur van het bezoek.
  • De uitgevoerde zoekopdrachten op de website.
  • Gegevens over uw browser en apparaat waarmee u onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte.
  • De manier waarop u op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of u op één van onze advertenties hebt geklikt of op een link in een e-mail.
  • Items die u hebt aangeschaft of toegevoegd aan het winkelwagentje op de website.

Wij verstrekken de door u ingevulde persoonlijke gegevens (zoals naam, adres, BSN, telefoonnummer) nooit aan Google. Lees meer over hoe we omgaan met persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Voor meer informatie over wat Google met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Google. Deze kan regelmatig wijzigen. We hebben Google geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies blokkeren en verwijderen

Wilt u cookies van onze website niet geplaatst hebben, dan kunt u daarvoor kiezen in de cookiemelding die u te zien krijgt bij het eerste bezoek aan onze website. Heeft u onze cookies eerder geaccepteerd, dan krijgt u deze melding niet meer te zien en dient u eerst onze cookies te verwijderen.

U kunt er ook voor kiezen om via uw browser het plaatsen van cookies te blokkeren. Blokkeert u alle cookies, dan zouden websites minder goed kunnen werken. Het is beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen. Dit kunt u doen in uw browser bij de instellingen. Hiermee blokkeert u ook meteen de cookies van andere websites die u bezoekt.

Voor vragen of klachten over de verwerking van persoonsgegevens door de Senior Legal Counsel Academy kunt u een mail sturen naar kvanoort@dialoguebv.nl.

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van Dialogue, CPO of NGB. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

24 april 2017